Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Μπορείς ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕ!!!

       
       Χωρίς τον Νίκο Καλαμπούκα  το απόγευμα της Κυριακής (18-03 17:00) στο κλειστό γήπεδο των Γρεβενών η ομάδα του Γ.Σ. Σιάτιστας θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα Πρωτέα Γρεβενών για το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστηκής  .   Ο Γιάννης Σιάσιος και ο Παναγιώτης Πλιάτσικας είναι αισιόδοξοι  για το ματς (πα ρόλου της μεγάλης απουσίας του βασικού άσσου της ομάδας) , απέναντι στη δυνατή ομάδα του  Πέτρου Μουρουζίδη . Διαιτητές ορίστηκαν ο Ν. Ππανικολάου και ο Κ. Πάντζιος.






 Στον αγώνα του πρώτου γύρου , στην έδρα της Σιάτιστας, νικητής  ήταν ο Πρωτέας Γρεβενών ο οποίος επιβλήθηκε του Γυμναστικού με 51-54  σε ένα ματς με πολύ ένταση .

Συνοπτικά στα τελευταία πέντε ματς των δύο ομάδων , ο Γ.Σ.Σιάτιστας έχει ένα αρνητικό σερί απέναντι στην ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών με μία νίκη και τέσσερις ήττες .  



 Στα υπόλοιπα ματς ο Αριστοτέλης Φλώρινας υποδέχεται τον Α.Σ. Καστοριάς ευελπιστώντας στη νίκη , ώστε να εξασφαλίσει μια   θέση που οδηγεί στη μάχη των play off , κάτι που είναι πολύ δύσκολο .

Στην μάχη της σωτηρίας στην έδρα της ο Γ.Σ.Ελίμειας θα φιλοξενήσει τον Αμύντα Αμυνταίου και ο Γ.Σ.Κ Λασσάνης την ομάδα του Βελβεντού .




Σάββατο (17-03-2012)
ΓΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ- ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Α.Π.Σ. ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 0-20
ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ - Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Κυριακή (18-03-2012) 
ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ -  ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΓΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου