Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ

   Με ποινή τριών (3) αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο ΓΣ Σιάτιστας για την ''αναστάτωση'' που προκλήθηκε από φιλάθλους της ομάδας στο παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Φλώρινας. Η ποινή είναι πολύ αυστηρή αν αναλογιστεί κανείς, ότι τέτοιες αντιδράσεις του κόσμου, προέρχονται από την ένταση του αγώνα και πυροδοτούνται από τα λάθη της διαιτησίας. Μάλιστα, τέτοιου είδους επεισόδια, έχουν σημειωθεί στο παρελθόν και σε έδρες άλλων ομάδων, αλλά η μεταχείριση ήταν ευνοϊκότερη. Τέλος, η διοίκηση του συλλόγου επισημαίνει πως η απόφαση της ποινής πάρθηκε χωρίς να ληφθεί υπόψη η απολογία του συλλόγου.  

Η απόφαση διατυπώνεται ως εξής:




ΠΡΟΣ:  ΣΩΜΑΣΕΙΑ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.
ΚΟΙΝ:  ΣΥ.Δ.ΚΑ.ΔΥ.Μ.
ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΗ
Κύριε Πρόεδρε,
        Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.ΣΔ.Υ.Μ κατά την συνεδρίασή του στις 14-11-2012, για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα της 05-11-2012, του Πρωταθλήματος Α’ Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ – Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ομόφωνα επέβαλε:
Στο Σωματείο Γ.Σ. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ την ποινή τριών (03) αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών (Άρθρο 82, παρ. 2.Γ.1.γ). Παράλληλα, θα πρέπει τα μέλη της Διοίκησης και οι παράγοντες του Σωματείου, να εντείνουν τις προσπάθειες προστασίας του, από τους κακούς φιλάθλους που δημιουργούν αυτά τα επεισόδια και δυσχεραίνουν τις προσπάθειες όλων.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου