Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΑΣΔΥΜ 11η Αγωνιστική

    Η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της  Ά ΕΚΑΣΔΥΜ  δεν περιλαμβάνει κανένα παιχνίδι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "ντερμπι"και να προσελκύσει έναν ουδέτερο φίλαθλο.Όμως, περιλαμβάνει παιχνίδια, τα οποία είναι πολύ σημαντικά και κρύβουν παγίδες για τις ίδιες τις ομάδες και  συγκινήσεις για όσους παρακολουθούν το πρωτάθλημα από την αρχή.
    Το σημαντικότερο, κατά τη γνώμη μας, παιχνίδι φαίνεται να είναι αυτό του Αρίωνα Πτολ/δας με την Καστοριά, μιας και ο Αρίων έχει δείξει οτι είναι μία ομάδα που συγκαταλέγεται στις "καλές " και ο στόχος της μάλλον είναι τα play off. H Καστοριά , ενδεχομένως θα έχει ένα δύσκολο απόγευμα.
   Στο δεύτερο, κατά τη γνώμη μας πάντα, σημαντικότερο αγώνα της αγωνιστικής, ο Αίαντας Αμυνταίου υποδέχεται το Λασσάνη Κοζάνης σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά.Μπορει να είναι νωρίς ακόμα για προβλέψεις,αλλά αυτή η αναμέτρηση μπορεί να κρίνει την είσοδο του Λασσάνη στα play off αλλά και την υποψηφιότητα του Αμυνταίου για υποβιβασμό.
    Ο ΓΣ Σιάτιστας θα υποδεχτεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 18:00μμ στο γήπεδο της Σιάτιστας τον ΠΑΟ Κοζάνης, σε μια αναμέτρηση που θα γίνει πάλι με άδειες κερκίδες, αφού η ομάδα το Γυμναστικού εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.Η ομάδα της Σιάτιστας θα έχει απουσίες 6 βασικών παιχτών (Γράβας Α, Ρέπας Χ, Καλαμπούκας Ν, Παπαθωμάς Ι, Λογδανίδης Θ, Τσιαούσης Χ)και την αποστολή θα πλαισιώσουν παίχτες του παιδικόυ.

Αναλυτικά η 11η  αγωνιστική:

ΓΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ - ΠΑΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ
ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΤΟΛ
ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛ - ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΑΠΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ - ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου