Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Μεγάλη νίκη

   Μεγάλη νίκη με 58 - 45 σημείωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Σιάτιστας ενάντια στην Καστοριά και ισοφάρισε σε 1 - 1. Η ομάδα της Σιάτιστας, με φοβερό πάθος, παίζοντας καταπληκτικά σε άμυνα και επίθεση και με την συγκλονιστική υποστήριξη του κόσμου της, κέρδισε  δίκαια την ομάδα της Καστοριάς και έστειλε την σειρά των αναμετρήσεων σε τρίτο παιχνίδι.Όλοι οι παίχτες του Γυμναστικού πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και έδωσαν ένα μήνυμα στην ομάδα της Καστοριάς  και σε όλη την περιοχή. Παρόλες τις απουσίες και τις ατυχίες της φετινής χρονιάς, η ψυχή και η ποιότητα των παιχτών και των ανθρώπων της ομάδας είναι αδιαμφισβήτητη, αν και χωρίς υλικές απολαβές. 
   Τη μεγάλη αυτή νίκη οι παίχτες και οι προπονητές την αφιερώνουν στο Γιώργο το Τζώνο,  που αυτές τις ώρες είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και του εύχονται ολόψυχα καλή ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους. 

ΓΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ - ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 58 - 45 
Τα δεκάλεπτα: 14 - 9, 34 - 22, 47 - 36, 58 - 45
ΣΙΑΤΙΣΤΑ (Σιάσιος, Πλιάτσικας): Καρακουλάκης 6 (1), Ρέπας Χ. 24 (3), Παπαθωμάς 1, Ρέπας Ν. 10 (1), Τζώνος Γ. 15 (1), Λογδανίδης 2, Σερέφας, Κατσιάνης Χ.  
ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Καραταγλίδης): Δαραβίγκας 14 (1), Βλάχος, Κωνσταντινίδης, Καραμήτσος 5 (1), Καλαπούτης 6, Μπέγας 6, Καραβατάκης, Γουμπιδένης 9.

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ - ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ   63 - 81 

   Στο κλειστό γυμναστήριο του Βελβεντού, η τοπική ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, απέναντι στον δυνατότερο, όπως αποδείχτηκε, Αριστοτέλη και έτσι η ομάδα της Φλώρινας πάει στον τελικό με 2 νίκες και καμία ήττα στο ενεργητικό της. Περιμένει στην έδρα της το ερχόμενο Σάββατο, 30 Μαρτίου, τον αντίπαλό της, που θα είναι ο νικητής του αγώνα Καστοριά - Σιάτιστα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου