Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

PLAYOFFS Ανεβαίνει το θερμόμετρο!

    Έφτασε η ώρα να ανέβει το μπασκετικό θερμόμετρο στη Δυτική Μακεδονία!Συγκεκριμένα Φλώρινα ,Καστοριά, Σιάτιστα και Βελβεντό ρίχνονται στη μάχη των playoffs(κατά την αμερικάνικη έκδοση), τα οποία θα αναδείξουν την πρωταθλήτρια ομάδα της χρονιάς 2012-13 και κατά συνέπεια την ομάδα που θα ανέβει στην Γ' εθνική κατηγορία.
    Τα ζευγάρια των ημιτελικών έχουν σχηματιστεί ανάλογα με τη βαθμολογική θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα.Η Φλώρινα που κατατάχθηκε πρώτη στη βαθμολογία αντιμετωπίζει το Βελβεντό που ήρθε τέταρτο και η Καστοριά ως δεύτερη αντιμετωπίζει το ΓΣ  Σιάτιστας που τερμάτισε τρίτος.Ο ΓΣ  Σιάτιστας που έχει πετύχει το στόχο του να προκριθεί στα ημιτελικά, παρά τα τόσα προβλήματα που αντιμετώπισε και τώρα χωρίς άγχος πάει να αντιμετωπίσει τη φιλόδοξη Καστοριά.  
    Τα ζευγάρια θα αναμετρηθούν στις 2 νίκες με τους 2 πρώτους να έχουν το πλεονέκτημα της έδρας,δηλαδή το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην έδρα τους και αν χρειαστεί και τρίτο πάλι εκεί.
    Πάμε να δούμε τα ζευγάρια και το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων:

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013
1ο παιχνίδι
20:30 (ΔΑΚ Φλώρινας): ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ 
20:30 (ΔΑΚ Καστοριάς): ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΓΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ   

    Τα 2α παιχνίδια της σειράς θα διεξαχθούν το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 και η ώρα διεξαγωγής τους θα γίνει γνωστή στις επόμενες μέρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου